Marketing & communication assistant

Place Netherlands

Discipline Marketing & Communicatie

Graduation level HBO

Amount of hours 32-40

Experience Junior, Professional

Date added: 20-02-2019

Over Ons

KMWE is een succesvol, innovatief, snelgroeiend hightech productiebedrijf. We maken hightech componenten, modules en systemen met behulp van hoogwaardige fijnmechanische technieken. Onze producten zijn niet rechtstreeks te koop, maar je vindt ze terug in vliegtuigen, medische apparatuur, machines waarmee mobiele telefoons worden gemaakt en in veel andere toepassingen.

 

Onderdeel van BIC– KMWE is onlangs verhuisd naar een nieuw gebouw op de Brainport Industries Campus (BIC), hét toonaangevende centrum voor de hightech maakindustrie waar hoogwaardige innovatie en concurrentiekracht te vinden zijn. In de Fabriek van de Toekomst en het atrium zijn research & development, opleidingen en geavanceerde producten en technologieën die de Industry 4.0 stimuleren te zien.

We zijn momenteel op zoek naar een Marketing & Communication assistant die ons team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het marketingcommunicatieplan. Hiervoor ontwikkel je interne en externe communicatiemiddelen, ondersteun je de invoering van onze nieuwe visuele identiteit en coördineer je promotionele activiteiten zoals advertorials, beurzen en evenementen. Je richt je vooral op digitale communicatie en je helpt ons bij het genereren van leads door het onderhouden van onze sociale media-kanalen, het verbeteren van SEO en het onderzoeken van nieuwe communicatievormen, webtechnologieën en platforms. Je belangrijkste stakeholders zijn ons salesteam HRM en onze operationele managers.

 

Wie ben jij?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde hbo-opleiding, 3 tot 5 jaar werkervaring, een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en affiniteit met de hightech maakindustrie. Je hebt ervaring met sociale en/of online marketing, SEO en het analyseren van data van mediakanalen zoals Google Analytics. Je bent een aanpakker, flexibel, je denkt ‘outside the box’ en oplossingsgericht en je bent creatief. Kennis van WordPress en programma’s voor het bewerken van foto’s en video’s is een pre, maar geen must. Misschien ben je niet de ideale kandidaat, maar past deze baan wel perfect bij je… solliciteer snel en vertel ons wat je ons te bieden hebt! We vinden opleiding en ervaring belangrijk, maar niet zo belangrijk als je persoonlijkheid, kennis en vaardigheden.

 

Wie zijn wij?

KMWE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1955. In de loop der jaren zijn we steeds groter gegroeid, maar onze communicatielijnen zijn nog steeds even kort, ons besluitvormingsproces nog even snel en we hebben nog steeds een no-nonsense mentaliteit. We zijn trots op wie we zijn, op wat we maken en op wat we doen. We bieden ruimte en mogelijkheid voor persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jij je functie met succes kunt vervullen. In ruil daarvoor verwachten we een grote mate van verantwoordelijkheid, iemand die ruimdenkend is, met oog voor detail en een klantgerichte houding.

 

Interesse? We willen je graag ontmoeten!

Ik ben Ilona, Marketing & Communicatie Manager bij KMWE en ik wil je graag ontmoeten! Je kunt via deze pagina solliciteren. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer +31 6 13730786 of op het volgende e-mailadres: i.v.d.waals@kmwe.com.

 

Apply now!

Thank you for your application. We appreciate you are interested in a position at KMWE.