Logistic Engineer


Ben jij die Logistic Engineer die binnen het accountteam verantwoordelijk is voor alles op het gebied van klantenopdrachten en de logistieke afhandeling?


Divisie: KMWE Components (locatie: Croy 11, Eindhoven)

Functieomschrijving
KMWE heeft haar klanten ingedeeld in 4 marktsegmenten. Elk segment wordt bediend door een Accountteam. Deze zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van (Q)Kwaliteit, (L)Logistiek, (T)Techniek en (C)Kosten. Als Logistic Engineer ben je verantwoordelijk voor het managen, coördineren en naar tevredenheid uitvoeren van klantenopdrachten en vragen op het gebied van logistiek binnen KMWE in nauw overleg met de Account Engineer en de andere leden van het Account Team.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Implementatie en operationele afhandeling van de klantenorders.
 • Managen, coördineren en naar tevredenheid uitvoeren van klantenvragen op het gebied van logistiek.
 • Monitoren van levertijden en eventuele problemen bespreken met de Director Operations/ Production Planner, in geval van conflicten tijdig escaleren en oplossingen initiëren. 
 • Bewaken en indien nodig doorvoeren van corrigerende maatregelen om de logistieke afspraken met de klant te kunnen realiseren. De Logistic Engineer vertegenwoordigt hierbij zowel de belangen van de klant als de interne KMWE organisatie.
 • Tijdig beschikbaar stellen van de benodigde logistieke informatie aan de betrokkenen binnen het accountteam en de interne organisatie.
 • Opstellen en bijhouden van de performance indicatoren (PI’s) van het logistieke deel binnen het Account Team. Implementatie en operationele afhandeling van de klantenorders.

Functie eisen

 • (Technisch) MBO+ / HBO-niveau,  eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie.
 • Ruime kennis en ervaring in een technische productieomgeving en een goede kennis van deze markt/ branche.
 • Goede beheersing van MS Office (Word, Excel, PowerPoint) en ervaring met ERP-systemen.
 • Uitstekende klantgerichte houding.
 • Uitstekende contactuele vaardigheden alsmede goede kennis en beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikt over een pro-actieve houding, persoonlijke uitstraling, een goed analytisch vermogen, overtuigingskracht en is stressbestendig.

Omschrijving KMWE Group
KMWE Group is een internationale toeleverancier voor de hightech machinebouw en Aerospace. Met vestigingen in Nederland, Maleisië en India leveren wij aan OEM-ers over de hele wereld. Wij hebben een sterk gerichte strategie op innovatie en techniek en zoeken dan ook medewerkers die telkens nieuwe grenzen opzoeken en kijken naar mogelijkheden, dit alles binnen een procesgerichte omgeving. Ondanks de omvang van inmiddels circa 550 medewerkers hebben we korte lijnen en een open cultuur.

KMWE Group gaat in 2018 verhuizen naar Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Deze unieke campus wordt de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers zich manifesteren als één geheel. Dit uit zich in het delen van kennis van productontwikkeling en technologie en het samen innoveren en produceren, maar ook in het delen van gemeenschappelijke faciliteiten en modulaire plug-in concepten. Door te verhuizen naar de zogenaamde ‘factory of the future’ kan KMWE aan de veranderende behoefte van de markt en de keten enerzijds en de innovaties en uitdagingen van de vierde industriële revolutie (smart industry) anderzijds blijven voldoen. Doordat de gehele supply chain vertegenwoordigd is, kunnen we ons openstellen voor nieuwe businessmodellen en innovaties, gedigitaliseerde productieprocessen en -technologieën en blijven we tevens een boegbeeld voor nieuw (technisch) talent. Zo blijven we een in de toekomst een rol van betekenis spelen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk. Tevens ondersteunend aan de ambitie ter bevordering van de High Tech leveranciersketen is KMWE Group al jaren lid van Brainport Industries

Wat bieden wij?
KMWE Group is een groeiend en dynamisch bedrijf dat voorop wil lopen met nieuwe ontwikkelingen. We bieden een uitdagende baan in een internationale setting. Een marktconform salaris en volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Herken jij jezelf?
Stuur dan je CV en motivatie naar ons op.  

 

KMWE BV
T.a.v. Ruth de Beijer
Croy 11, 5653 LC Eindhoven
Postbus 7930, 5605 SH Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 256 11 65
 

Deel deze vacature op je eigen tijdlijn via:

   

 

Is dit toch niet de vacature die je zoekt? Volg ons dan via Facebook, InstagramTwitter of LinkedIn
Wie weet hebben wij binnenkort een vacature die beter bij je past!

 

Back to main menu

KMWE
Contact
KMWE
Visiting address
Croy 11
5653 LC Eindhoven
Postal address
P.O. Box 7930
5605 SH Eindhoven
Telephone
+31 (0)40 256 11 11
E-mail
info@kmwe.com

DutchAero
Visiting address
Zwaanstraat 1
5651 CA Eindhoven
Postal address
P.O. Box 80061
5600 KA Eindhoven
Telephone
+31 (0)40 257 84 84
E-mail
sales@dutchaero.nl
KMWE Group
History
Strategy
Quality & Policies
Partners & Platforms
Capabilities
Machining
Assembly
Sheet Metal Fabrication
Thermal Spraying
Engineering
Additive Manufacturing
Locations
Netherlands - KMWE
Netherlands - DutchAero
Malaysia
India
Markets
Aerospace & Defence
Semiconductor
Medical & Diagnostics
Industrial automation
News & Press
Publications
Exhibitions
News
Press releases
Social media
Archive
Career
Working at KMWE
Vacancies
Training on the job
Internship
Contact
The Netherlands
Malaysia
Address & Route
Internal
Internal
Social bookmarks
© KMWE 2017


KMWE
Chamber of Commerce
Eindhoven, NL
Number: 17054389
VAT number:
NL007563553B01

DutchAero
Chamber of Commerce
Eindhoven, NL
Number: 17175694
VAT number:
NL814317388B01

Website by Not on Paper